top of page
Zoeken
  • Kelly Sue

𝕍𝕚𝕟𝕥𝕒𝕘𝕖.. 𝕁𝕖 𝕞𝕠𝕖𝕥 𝕖𝕣 𝕤𝕠𝕞𝕤 𝕨𝕒𝕥 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕠𝕧𝕖𝕣 𝕙𝕖𝕓𝕓𝕖𝕟..


Super blij met de stalen tussenwand en m’n nieuwe tv kastje! Ik moest er even geduld voor hebben, maar wil je wat moois, op maat en echt vakmanschap, dan moet je soms wat geduld hebben, maar dan heb je ook wel wat!

Nadat de wand stond, kon ik op zoek naar een mooi vintage kastje en dat is gelukt!

Werd wel een ritje naar Nijmegen.. en hoe.. Het startte met flinke hoos buien op de snelweg en het zicht werd minder en minder.. later werd duidelijk waarom het zicht nog slechter werd.. de lampen hadden het begeven 😥


Eenmaal aangekomen bij het adres van het kastje waren we in twijfel over de lampen, maar eenmaal op de terugweg was de weg voor ons toch wel heel donker en moesten we bijschijnen met groot licht. Tot we ingehaald werden door een politieauto en ‘STOP - POLITIE’ oplichten in z’n achterruit. Wij braaf volgen, want met een T4 uit 98 rij je ze er niet uit.. (met een McLaren ofzo, hadden we ook wel braaf gevolgd hoor 😅) “Uw lampen doen het niet, meneer”.. uhhh.. echt? Oh.. Gelukkig waren het lieve, behulpzame agenten. De agenten keken samen met Handige Harry mee of ze de lampen nog aan de praat kregen, maar helaas. Dus de agenten hadden ons aangeraden niet verder te rijden.


Daar stonden Harold en ik dan.. met ons mooie kassie achterin... Dan maar ANWB bellen? Helaas zijn we niet lid, dus dat kostte een behoorlijk duit als we nu gebruik wilde kunnen maken van hun service, dus we sloegen dat idee af.. en nu? Harold had z’n vader maar gebeld om te vragen of hij ons op kon halen. We stonden bij de Total te wachten, per toeval voor het spandoek van Excellium Diesel.. En toen ging er bij Harold wel een lichtje branden!💡Hij tankt altijd Excellium, omdat het beter voor de motor is + je krijgt gratis pechhulp! Dus Harold bellen en ja hoor, niet veel later kwam er hulp! “Gelukkig een oude t4, meestal zo gemaakt” waren zijn woorden. Het klopte. Kortsluiting was snel verholpen en we konden weer door!

16 weergaven0 opmerkingen

© 2023 by Artist Corner. Proudly created with Wix.com

bottom of page