top of page

SUE

Seated Fashion

Seated Fashion

De collectie van SUE is ontworpen voor rolstoelgebruikers en is dus kleding voor de zittende houding. Hierbij is rekening gehouden met de bewegingsvrijheid die het bovenlichaam nodig heeft en volgt de kleding de vormen van het lichaam in zithouding. Hierdoor valt de kleding mooi, zit het comfortabel en duwt of draait het niet weg, wat vaak een rommelig effect tot gevolg heeft.

Er is ook rekening gehouden met het stofgebruik. Zo zijn alle achterpanden van de kleding van een elastische stof, zijn de mouwen van de jas afgezet met leren patches, zodat ze gemakkelijk af te nemen zijn van vuil en is de jeans van een zachte en ademende stof die het lichaam op temperatuur houdt.

Een lange jas is vaak onpraktisch om te dragen in een rolstoel, juist daarom heeft SUE ervoor gekozen om en lange jas, de trench coat, uit te brengen die wel comfortabel en praktisch is. Zo is de achterkant van de trench coat korter, loopt de 'body' van jas mee in de zithouding van het lichaam en valt de voorkant van jas mooi over de schoot.

In de jeans en de rok zijn twee rondingen verwerkt die de zithouding volgen. Een ronding over de knie en een roning vanaf de taille langs de heup naar de schoot. Hierdoor trekt de tailleband aan de achterkant niet naar benden en drukt het voor niet in de buik.

Bekijk de afbeeldingen en de video voor meer info.

Trenchcoat

€249,95

Lange trenchcoat met korte achterkant.

Achterpand is van een stretchstof voor meer comfort end bewegingsvrijheid.

 

Op de onderkant van de mouw is een leren-patch verwerkt, dus maakt de jas niet alleen stoerder, maar zorgt ervoor dat je de mouwdelen gemakkelijk kunt afnemen van vuil.

 

Bij de Trenchcoat zit een ceintuur.

Top

€39,95

Top met waterval halslijn.

 

De watervalhals zorgt optisch voor meer lengte.

 

De top is vrij lang en doordat er in de zijnaad een rimpel-verwerking zit, kun je de top op elke gewenste lengte dragen.

 

De top is van een zachte stretch stof.

Blouse

€62,80

De blouse heeft een langere achterkant, hierdoor blijft de onderrug bedekt.

De voorkant van de blouse is juist wat korter, zodat de blouse mooi op de schoot valt.

 

Tussen het voor- en achterpand zit een split, zodat de panden niet aan elkaar gaan trekken.

Doordat de blouse bij de bovenrug en schouders breder is en er gebruik wordt gemaakt van een stretch stof, behoud het bovenlichaam zijn bewegingsvrijheid.

Jeans

€129,95

De jeans is aan de achterkant hoger, hierdoor blijft de onderrug bedenkt.

De voorkant van de jeans is iets lager en heeft een ronding voor de buik, hierdoor drukt de stof niet in de buik en zit dus comfortabeler.

Aan de achterkant van de tailleband zit elastiek verwerkt, zodat de jeans gemakkelijker aan te trekken is, maar ook zodat de jeans niet gaat afstaan in de onder onderrug.

Tevens is de jeans gemaakt van een zachte stretch denim met speciale vezel die de benen op temperatuur houdt.

Over-knee Rok

€44,90

De band van deze rok zit in de taille, hierdoor blijft de onderrug warm.

 

Voorkant van de rok heeft een ronding bij de buik en zit daardoor comfortabeler.

 

Het model van de rok volgt de vormen van de zithouding, hierdoor wordt het achterpand niet korter dan de voorkant.

 

De rok is gemaakt van een stevige stretch stof.

bottom of page