PUT YOUR BODY
IN GOOD HANDS

 

Ingrid van der Meij

Over mij

Rond mijn 24e kreeg ik voor t eerst een voetreflexbehandeling, dit was voor mij een zeer positieve ervaring waar ik zoveel baadt bij had, dat ik een aantal jaren later besloot om zelf een opleiding te volgen voor deze mooie en bijzondere vorm van massage. Na deze opleiding bij ATS, had ik helaas nog niet de tijd om mijn kennis en kunde, die ik dat half jaar bij ATS had opgedaan, professioneel in te zetten. Mijn interesse voor massage bleef uiteraard, maar in de jaren daarna was vooral ikzelf degene die gemasseerd werd, maar ook daar heb ik veel van geleerd. Ik heb hierdoor kennis gemaakt met verschillende massagevormen. Mede hierom groeide mijn enthousiasme om toch de stap te zetten om zelf weer het masseren op te pakken.

Begin 2016 gooide ik het roer om en heb me ingeschreven voor een opleiding Sportmassage bij Top-Sportmassage in Midwoud. Het was wel even wennen om weer terug in de schoolbanken te gaan, maar omdat ik dit al zolang wilde, ben ik met volle motivatie aan de bak gegaan en ben ik cum laude geslaagd! Na 3 maanden blokken op Fysiologie en Anatomie en alle Latijnse namen van de spieren en botten uit je hoofd leren, startten de 3 maanden Sportverzorging. Na dit taaie traject van een half jaar, mochten we dan eindelijk gaan masseren. Op 17-12-2016 had ik mijn diploma op zak!
Ik had de smaak te pakken en besloot nog een aantal cursussen te volgen; o.a. cuppingmassage, Dornmethode en de bijbehorende Breussmassage. Ook heb ik nog een opfris-cursus voetreflexologie gevolgd om mijn diploma voor deze vorm van massage te updaten.
Ik was klaar voor de volgende stap! Het opzetten van een eigen praktijk.. weer een spannende stap, maar ook dit is mij gelukt. Een aantal weken hard gewerkt aan de verbouwing om de praktijk werkelijkheid te kunnen laten worden. Het is een mooie en erg fijne ruimte geworden om mijn klanten professioneel te kunnen ontvangen. Massage Praktijk 'De Veerkracht' is een feit! Per 1 janauri 2018 ben ik dus parttime ondernemer als masseuse en werk 2 dagen in de week in mijn eigen massagepraktijk aan huis.

Een droom die werkelijkheid is geworden!

 

Ingrid van der Meij
 

SPORTMASSAGE

Een sportmassage is ten opzichte van een ontspanningsmassage steviger qua handgrepen. Met diverse handgrepen worden de spieren opgewarmd  en leeggedrukt. Afvalstoffen worden uit de spieren gemasseerd en de stofwisseling wordt bevorderd. Herstel wordt hierdoor gestimuleerd en de bloedcirculatie verbetert en voorkom je blessures.

DORN & BREUSS

De Dorn methode is een behandeltechniek waarmee op een relatief zachte manier een scheefstand in bekken en wervelkolom wordt gecorrigeerd. Door een verschil in beenlengte wordt het bekken aan een kant omhoog geduwd, waardoor de onderste rugwervels onder druk komen te staan en pijnklachten geven. Ook uitstraling in het been en knieklachten zijn hier vaak het gevolg van en tussen de schouderbladen en beperking in het naar links en rechts kijken.

VOETREFLEXOLOGIE
RAINDROP VITAFLEX

Reflexmassage wordt al duizenden jaren gegeven en kan bij iedereen worden toegepast ook gezonde mensen zullen ervaren dat deze vorm van massage een zeer weldadige uitwerking heeft.

Het is een methode die de reflexen in de voeten stimuleert met de corresponderende delen van het lichaam om reacties op te wekken. Deze reacties kunnen worden omschreven als ontspanning of terugkeer van de evenwichtstoestand en ontspanning is de eerste stap daar naar toe.

De Raindrop Technique is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft gezonde mensen zullen ervaren dat deze vorm van massage een zeer weldadige uitwerking heeft, maar zeer zacht van behandeling is. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

De oliën werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Nuyenburglaan 26

1701 AM Heerhugowaard

info@massagepraktijkdeveerkracht.nl

Volg onze facebook pagina voor

leuke updates en acties!

 
 

© Massage Praktijk de Veerkracht - Website made by Kelly Sue

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now