top of page

Fashion Week…Here we come!

En dat betekent doorbeulen, outfits passen en zorgen dat alles klaar staat om te vlammen op de catwalk. Vorige Fashion Week maakte SUE haar debuut. Nu presenteren we de nieuwe lijn voor de ‘rollende’ én ‘lopende vrouw’. En daar gaat heel wat voorbereiding aan vooraf…

Al een half jaar ben ik bezig met het ontwerpen van de nieuwe outfits. Maar de afgelopen twee weken komt het er echt op aan. De laatste fine-tuning is begonnen. Oftewel: weinig slaap en een overdosis adrenaline! Het plaatje wordt langzamerhand compleet. Zeker met de doorpas van afgelopen week.

Cruciaal momentje: de doorpas

Dit is voor mij hét moment: alle outfits waar ik zo hard aan gewerkt heb, moeten als gegoten zitten. Dit is de dag om te bepalen wie, welke outfit gaat dragen. En niet alleen dat: daarnaast doen we ook de make-up tests en proberen we verschillende kapsels uit.

Haar & Make-Up

Naast de doorpas maken we verschillende moodboards. Op een moodboard worden 1 á 2 looks samengesteld. Dit doen we voor alle modellen. Je ziet dan pas echt hoe kleur, make-up en stofgebruik bij elkaar komen tot één geheel. Dit maakt het totaalplaatje compleet en draagt grotendeels bij aan de sfeer van de show.

Turn up the Music!

Naast de modellen en de styling, kunnen we tijdens de show niet zonder muziek. Vorige show heb ik samengewerkt met een zeer getalenteerde DJ. Hij wist het gevoel van de show en collectie heel goed over te brengen. Dat wil ik deze keer weer net zo sterk neerzetten als toen en doen we er nog een schepje bovenop: we pakken dit keer extra uit met livemuziek!

Afgelopen zaterdag werd dit al subtiel bekend gemaakt in PS het Parool, want de show zal geopend worden door Kim Spierenbrug. Zij is door het Parool verkozen tot één van de 17 jonge, creatieve talenten van 2017. Kim zal als allereerste op de catwalk te zien zijn; aan haar de eer om de nieuwe collectie muzikaal af te trappen.

Opluchting

Per dag vallen de puzzelstukjes op z’n plek en zie je langzaam een geheel ontstaan. Na zo’n doorpas, de make-up tests en haar tests valt alles op zijn plek. Ook de muziek, die Kim Spierenburg momenteel nog speciaal voor de show aan het componeren is, sluit perfect aan. Wat er dan door je heengaat? Opluchting! Het komt goed. Nog maar een paar nachtjes te gaan tot Moment Suprême. De lancering van REBEL!

REBEL!

Streetstyle met een punk-twist en een knipoog naar de jaren ’70. Dit zal ook terug te zien zal zijn in het gebruik van accessoires. Stoere en zachte silhouetten zijn de basisingrediënten. Ik maak gebruik van denim en zachte, vloeiende stoffen. Die voeren de boventoon van de nieuwe collectie.

Ook in de nieuwe collectie draag ik natuurlijk mijn boodschap uit: diversiteit is het credo. Ik wil er niet alleen voor zorgen dat rolstoelgebruikers er stijlvol uitzien, ik wil ook dat ze meer betrokken worden in ons sociaal-maatschappelijk beeld. Lopend of rollend, iedereen heeft er recht op er stylish en modieus uit te kunnen zien, in kleding die lekker zit.

Zondag 29 januari… IT IS!

Morgen gaat Fashion Week Amsterdam van start in de Westergastfabriek. Ondertussen komen er veel persaanvragen binnen zowel uit binnen- als buitenland. Ook online, SUE wordt zelfs genoemd in reacties op Australische websites! Langzamerhand groeit de aandacht en krijgen we erkenning voor onze boodschap. Ik hoop dat, met de release van de nieuwe collectie, dit zich nog veel verder uitbreidt. Zondagmiddag is het onze beurt om te shinen: om 15:00 uur gaan onze modellen de catwalk op!

Wil jij hierbij zien? Get your ticket >>here!<<

De nieuwe collectie is binnenkort ook op de website te zien, hou het in de gaten!

Veel liefs,

Kelly Sue

![endif]--Powered by


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page